Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung
- 200 g weiße Kuvertüre, in Stücken
Kokos-Mürbeteig
- 24 g Himbeeren, gefriergetrocknet
- 80 g brauner Zucker
- 60 g Butter, weich, in Stücken
- 60 g Mehl
- 50 g Kokosraspeln
Cremeux
- 40 g Zucker
- 60 g Eigelb, von ca. 3 - 4 Eiern
- 140 g Sahne
- 100 g Milch
- ½ TL Salz
- 10 g Speisestärke
Choux
- 65 g Milch
- 65 g Wasser
- 60 g Butter, in Stücken
- ½ TL Salz
- ½ TL Zucker
- 70 g Mehl
- 2 Eier, glatt verquirlt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1455 kJ / 348 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 239 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schokoladigster Schokokuchen (Death by chocolate)
4hod.
Baklava
7h 20min
Zitronen-Curry-Lavaküchlein
3h
Gebackener Halloumi im Kateifi-Teig mit gelbem Möhrensalat
40min
Macarons
3h
Zwetschgen-Baiser-Kuchen
2 Std.
Aprikosen-Sorbet mit Thymian
12hod.
Vegane Pavlova
2h 45min
Bienenstich
2h 40min
Savarin mit Karamell und Mandeleis
26hod. 45min
Eclairs mit Karamellcreme
4hod.
Schokoladen-Tarte mit Oreos®
5h