Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 450 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 100 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 Prise Zucker
- 150 g Naturjoghurt
- 110 g Öl
- 1 TL Salz
- 1 Eiweiß
- 1 Pck. Backpulver
Füllung und Fertigstellung
- 70 g getrocknete Tomaten
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Kartoffeln, mehligkochend, gekocht, vom Vortag, in Stücken
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 1 EL schwarze Sesamkörner und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 ½ TL Salz
- 3 - 4 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 1 TL Paprika rosenscharf
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 20 g Sesamöl, geröstet
- 1 Eigelb
- Sesam zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 978 kJ / 234 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schnecken mit Schafskäsefüllung - Peynirli Poğaça
1h 10min
Sesamkringel - Simit
2h 10min
Fladenbrot - Pide
1h 50min
Teigschiffchen mit Rinderhack - Etli Pide
1h
Poca (türkische Hörnchen)
2h 10min
Gefüllte Kartoffel-Focaccia
2 Std. 50 Min
Gözleme mit Feta
1h
Rugelach mit Pistazienhalva
3u. 20min
Hefeschnecken mit Sesampaste
2j
Laugen Croissants
1h
Pide mit Tomaten, Bergkäse und Mozzarella
1h 30min
Fatayer mit Rinderhack
2j