Boller med rosin, eple og vaniljesaus

Boller med rosin, eple og vaniljesaus

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 40min.
16 stykker

Suroviny

Deig
  • sukker
    1 ss
  • helmelk
    170 g
  • tørrgjær
    2 ts
  • smør myknet
    40 g
  • hvetemel, fint
    350 g
  • egg
    1
  • havsalt
    1 klype
  • hvetemel, fint til dryssing
Vaniljesaus
  • maismel
    30 g
  • rårørsukker
    50 g
  • egg
    1
  • helmelk
    160 g
Fremgangsmåte
  • rosin, korinter
    90 g
  • epler (hvilken som helst type) (ca. 1 middels eple), skrelles og kuttes i biter (1 cm)
    90 g
  • kanel, malt
    ½ ts
  • hvetemel, fint til dryssing
  • helmelk til pensling

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 stykke

Sodík 45.5 mg
Protein 4.3 g
Kalorie 686.6 kJ / 163.4 kcal
Tuk 3.7 g
Vláknina 1.3 g
Nasycený tuk 2.1 g
Sacharidy 28 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše