Zařízení & příslušenství
Irske Potetkaker
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
8 stykker
Suroviny
-
vann til damping800 g
-
potet, melne skrellet, delt i biter (3 cm)500 g
-
gressløk, fersk delt i lengder ( 2cm)6
-
smør, usaltet pluss ekstra til steking50 g
-
hvetemel pluss ekstra til dryssing50 g
-
bakepulver¼ ts
-
havsalt¼ ts
-
malt svart pepper2 klyper
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 stykke
Protein
2 g
Kalorie
497 kJ /
119 kcal
Tuk
5.4 g
Sacharidy
15.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Britiske favoritter
11 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Ciabattine
Žádné hodnocení
Damperbrød med sirupsmør
Žádné hodnocení
Natronrundstykker med cheddar
Žádné hodnocení
Quinoamuffins med skinke og ost
1hod. 30min.
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Žádné hodnocení
Minibrød med sjokolade og squash
Žádné hodnocení
Gresk påskebrød (Tsoureki)
Žádné hodnocení
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Žádné hodnocení
Flatbrød
1hod.
Tangzhong melkebrød
Žádné hodnocení
Søtt frokostbrød
1hod. 30min.
Soyamelk og dampede boller
Žádné hodnocení