Irske Potetkaker

Irske Potetkaker

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
8 stykker

Suroviny

  • vann til damping
    800 g
  • potet, melne skrellet, delt i biter (3 cm)
    500 g
  • gressløk, fersk delt i lengder ( 2cm)
    6
  • smør, usaltet pluss ekstra til steking
    50 g
  • hvetemel pluss ekstra til dryssing
    50 g
  • bakepulver
    ¼ ts
  • havsalt
    ¼ ts
  • malt svart pepper
    2 klyper

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 stykke

Protein 2 g
Kalorie 497 kJ / 119 kcal
Tuk 5.4 g
Sacharidy 15.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše