Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g vann, til damping
- 500 g potet, melne, skrellet, delt i biter (3 cm)
- 6 gressløk, fersk, delt i lengder ( 2cm)
- 50 g smør, usaltet, pluss ekstra til steking
- 50 g hvetemel, pluss ekstra til dryssing
- ¼ ts bakepulver
- ¼ ts havsalt
- 2 klyper malt svart pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 stykke
- Kalorie
- 497 kJ / 119 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 15.7 g
- Tuk
- 5.4 g