Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lemon Curd
- 85 g caster sugar
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 2 large eggs
- 50 g unsalted butter, diced
- 40 g freshly squeezed lemon juice
Puff Pastry Tarts
- 1 large egg
- 1 Tbsp whole milk
- plain flour, for dusting
-
1000
g puff pastry, ready-made, two rectangular blocks
nebo quick puff pastry, homemade (see tip) - 1 - 1 ½ Tbsp caster sugar
Finalisation
- 600 g nectarines, ripe but firm, unpeeled, stone removed, halved vertically and bottom trimmed (see tip)
- 250 g mascarpone, chilled
- 80 g double cream, chilled
- 1 ½ Tbsp pistachio nuts, unsalted, shelled, roughly chopped, for serving
- 2 Tbsp mint leaves, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1402 kJ / 335 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 232 mg
Alternativní recepty
Vanilla mascarpone parfait
2h 40 min
Praline Cheesecake
4h 10min
Apricot Raspberry Cheesecake
5 godz. 30 min
Pistachio and Almond Filo Coil
1h 15min
Ice Cream Layer Cake
43u. 35min
Cherry Crumble Cake
1sa 45 dk
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3h 20min
Berry and cream filo stacks
30 min
Fruit Tart with Camomile Custard
2 Std.
Fresh Fruit Tarts
7h 5min
Almond Cake with White Chocolate Topping
2 Std. 50 Min
Mango Swiss Roll
40 min