Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de parmesan, coupé en un seul morceau de taille adaptée à la grande goulotte
- 250 g de champignons bruns frais, entiers et pied retiré (voir "Conseil(s)")
- 1 - 2 gousse d'ail
- 30 g d'huile d'olive vierge extra
- le zeste d'½ citron non traité
- 30 g de jus de citron
- ¼ c. à thé de sel
- ½ c. à thé de poivre blanc moulu
- 5 g de feuilles de persil frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 474 kJ / 113 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 253 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coleslaw
10 min
Pâte de bouillon de volaille
45 min
Chips de légumes au four
1h 45min
Buddha bowl au poulet (TM6)
1 godz.
Carottes rôties au thym et à la menthe (avec le Peeler)
30 min
Crème de pieds de brocolis et croustillant de pelures de pommes de terre
45 min
Tire d'érable sur glace pilée (Tire d'érable sur "neige")
30 min
Salade de concombre et vinaigrette à l’aneth (TM6)
15 min
Salade de concombre à l'aneth (TM6)
10 min
Steaks sauce au parmesan poivrée et pommes de terre au roquefort
50min
Sandwiches de salade aux œufs
25 Min
Mousse de fruits rouges (TM6 Metric)
10 min