Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de parmesan, coupé en un seul morceau de taille adaptée à la grande goulotte
- 250 g de champignons bruns frais, entiers et pied retiré (voir "Conseil(s)")
- 1 - 2 gousse d'ail
- 30 g d'huile d'olive vierge extra
- le zeste d'½ citron non traité
- 30 g de jus de citron
- ¼ c. à thé de sel
- ½ c. à thé de poivre blanc moulu
- 5 g de feuilles de persil frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 474 kJ / 113 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 253 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mode Cuisson des oeufs
20min
Steak de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2h 20min
Buddha bowl au poulet (TM6)
1 godz.
Salade de concombre à l'aneth (TM6)
10min
Salade de melon d'eau, vinaigrette balsamique crémeuse et noix caramélisées
25min
Vinaigrette au miso à l'érable
5 min
Éplucheur Carpaccio de betteraves et burrata
1h 25min
Éplucheur Casserole de patates douces
1 godz. 20 min
Herbes salées
15min
Coleslaw au Découpe-Minute (TM6)
10min
Antonio Bachour: Crème brûlée et fruits tropicaux (métrique)
3h 40 min
Salade de brocolis avec poivrons rouges et noix de pin (TM5/6 Metric)
10min