
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- smør til smøring
- 110 g ris, hvide, basmati
- 80 g hirse
- 40 g quinoa
- 40 g kikærtemel (gram flour) (se tip)
- 90 g boghvedemel (se tip)
- 70 g arrowroot pulver
- 70 g kokosfibermel
- 40 g chiafrø plus ekstra til drys
- 2 tsk xanthan gum, fortykningsmiddel
- 1 tsk havsalt
- 2 spsk agavesirup eller kokossirup
- 400 g vand plus ekstra til pensling
- 2 tsk tørgær
- 30 g kokosolie eller olivenolie
- 1 tsk æblecidereddike
- 2 æg
- sesamfrø til drys
- havsalt, flager til drys
- Nutriční hodnoty
- na 1 skive
- Kalorie
- 215.8 kcal / 906.3 kJ
- Protein
- 6.3 g
- Tuk
- 6.1 g
- Sacharidy
- 31.9 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Sodík
- 393.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gluten- og kernefrie boller
Žádné hodnocení
Courgette- og gulerodsbrød med kerner
Žádné hodnocení
Blomsterbrød
1hod. 5min
Æblehorn
Žádné hodnocení
Hytteostbrød
Žádné hodnocení
Kanelvafler
Žádné hodnocení
Ciabatta
Žádné hodnocení
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Žádné hodnocení
Glutenfrit kartoffelbrød
Žádné hodnocení
Glutenfrit toastbrød
Žádné hodnocení
Glutenfrit briochebrød
Žádné hodnocení
Brød af boghvede, chia og kerner
Žádné hodnocení