Porre- og skinketærte
TM6 TM5 TM31

Porre- og skinketærte

( Žádné hodnocení )

Suroviny

Tærtedej

  • 100 g smør plus ekstra til smøring
  • 200 g bagehvedemel plus ekstra til drys
  • 100 g ricotta ost godt drænet (se tip)
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt

Fyld

  • 200 g goudaost skåret i stykker (3 cm)
  • 350 g porrer trimmede og skåret i ringe (ca. 5 mm)
  • 400 g vand
  • 150 g fløde, 35 %
  • 4 æg
  • 100 g skinke skåret i stykker (2 cm), (se tip)
  • ¼ tsk sort peber, stødt
  • ½ tsk salt
  • 1 knivspids muskatnød, stødt

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
426.8 kcal / 1792.5 kJ
Protein
18.7 g
Tuk
29.9 g
Sacharidy
20.7 g
Vláknina
2.4 g
Nasycený tuk
17.9 g
Sodík
1072.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše