Porre- og skinketærte

Porre- og skinketærte

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 55min.
8 portioner

Suroviny

Tærtedej
  • smør plus ekstra til smøring
    100 g
  • bagehvedemel plus ekstra til drys
    200 g
  • ricotta ost godt drænet (se tip)
    100 g
  • bagepulver
    1 tsk
  • salt
    1 tsk
Fyld
  • goudaost skåret i stykker (3 cm)
    200 g
  • porrer trimmede og skåret i ringe (ca. 5 mm)
    350 g
  • vand
    400 g
  • fløde, 35 %
    150 g
  • æg
    4
  • skinke skåret i stykker (2 cm), (se tip)
    100 g
  • sort peber, stødt
    ¼ tsk
  • salt
    ½ tsk
  • muskatnød, stødt
    1 knivspids

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1072.4 mg
Protein 18.7 g
Kalorie 1792.5 kJ / 426.8 kcal
Tuk 29.9 g
Vláknina 2.4 g
Nasycený tuk 17.9 g
Sacharidy 20.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše