Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM5)
TM6 TM5

Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM5)

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 120 g rice vermicelli (Korean style, see tip)
  • 5 g dried shiitake mushrooms
  • 2000 g water, plus extra for cooking noodles
  • 3 tsp caster sugar
  • ¾ tsp ground black pepper
  • 3 Tbsp light soy sauce
  • 4 Tbsp toasted sesame oil
  • 300 g beef fillet steak, cut in thin strips (approx. 1 cm x 5 cm)
  • 200 g carrots, cut in lengths (5 cm)
  • 150 g onion, halved
  • 150 g fresh button mushrooms
  • 2 medium eggs
  • 2 pinches fine sea salt, plus ½ tsp
  • 150 g fresh spinach leaves
  • 4 garlic cloves
  • 20 g vegetable oil
  • sesame seeds, toasted, for sprinkling

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2317.3 kJ / 553.8 kcal
Protein
24.8 g
Sacharidy
41 g
Tuk
32.8 g
Nasycený tuk
8.1 g
Vláknina
4.1 g
Sodík
969.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty