Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli

Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli

4.1 7 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 2hod. 40min
4 portions

Suroviny

  • water
    500 g
  • potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward), peeled, cut in pieces (approx. 5 cm)
    800 g
  • garlic cloves
    8
  • olive oil
    50 g
  • salt
    3 tsp
  • ground black pepper
    6 pinches
  • onions quartered
    100 g
  • carrot cut in pieces (2 cm)
    100 g
  • celery cut in pieces (2 cm)
    100 g
  • plain flour
    5 Tbsp
  • pork cheeks (approx. 90 g each)
    8
  • olive oil
    2 ½ Tbsp
  • tinned pitted black cherries, in syrup drained, reserving syrup (1 x 425 g tin or 1 x 370 g jar)
    220 - 250 g
  • sour cherry jam
    25 g
  • cherry beer
    330 g
    beer, fruit beer of choice (see tip)
  • dried bay leaf
    1
  • fresh thyme leaves only
    3 sprigs
  • balsamic vinegar
    20 g
  • tenderstem broccoli
    350 g
  • cornflour mixed with 2 Tbsp water
    2 Tbsp

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 1044 kcal / 4366 kJ
Protein 57 g
Tuk 51 g
Sacharidy 82 g
Vláknina 11 g
Nasycený tuk 13 g
Sodík 1949 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...