Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de tocino ahumado rebanado
- 100 g de chorizo
- 150 g de cebolla
- 4 dientes de ajo
- 30 g de chile serrano
- 250 g de jitomate, pelados, sin semillas y en cubitos
- 600 g de frijol bayo cocido
- 3 ramitas de cilantro, y un poco más para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1134 kJ / 270 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carne en su jugo
35min
Picadillo con rajas
25 menit
Frijoles refritos
25 menit
Frijoles refritos
20min
Frijoles negros
14ωρ.
Sopa de tortilla
25 menit
Frijoles charros
25 menit
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Frijoles puercos
15 min
Coctel de camarón estilo Acapulco
1 Std. 10 Min
Arroz primavera
40min
Frijoles de la olla
2 Std.