Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Water Dough
- 105 g air
- 15 g gula
- 1 sdt garam
- 60 g lemak babi (lard)
- 100 g tepung terigu protein rendah
- 100 g tepung terigu protein tinggi
Oil Dough
- 180 g tepung terigu protein rendah
- 90 g lemak babi (lard)
isian
- 720 g pasta kacang merah adzuki Jepang
- 24 telur asin, bagian kuning saja
- 20 g arak beras
- 2 kuning telur
- biji wijen hitam, untuk taburan
- Nutriční hodnoty
- na 1 potongan
- Kalorie
- 1473.5 kJ / 352.5 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 28.1 g
- Tuk
- 21.5 g
- Nasycený tuk
- 603.8 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 153.5 mg