
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g mentega tawar suhu ruang
- 120 g gula kastor
- 3 jeruk mandarin parutan kulitnya saja
- 2 sdt pasta jeruk
- 1 telur
- 100 g tepung almond
- 200 g tepung terigu
- 100 g maizena
- 60 g kacang almond dengan kulit cincang, panggang
- Nutriční hodnoty
- na 1 potongan
- Kalorie
- 124 kcal / 518 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 13 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kuih Qasidah khas Terengganu
Žádné hodnocení
Tape Uli Ketan Hitam
82hod.
Devilled Eggs
Žádné hodnocení
Kue Beras Kacang Merah
Žádné hodnocení
Ghost Crispy Pancakes
Žádné hodnocení
Salted Egg Yolk Flaky Mooncake
2hod.
Kue Bulan Selai Nanas
Žádné hodnocení
Kue Bulan Kacang dan Biji Wijen
Žádné hodnocení
Kue Bulan Dengan Custard Kesemek (Bebas Gluten)
Žádné hodnocení
Bakpao Sayur
2hod. 40min
Bakpao Talas
Žádné hodnocení
Bakpao Ayam
2hod. 35min