蒜頭去皮

蒜頭去皮

5.0 1 rating
Příprava 5min.
Celkový 5min.
200 克

Suroviny

  • 600 克
  • 蒜頭 去除根部,將蒜頭剝成帶皮蒜瓣
    250 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 200 克

Sodík 66.5 mg
Protein 16.3 g
Kalorie 1558 kJ / 372 kcal
Tuk 1.3 g
Vláknina 5.3 g
Nasycený tuk 0.3 g
Sacharidy 82.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...