Zařízení & příslušenství
甜菜根去皮
Příprava 10min.
Celkový 10min.
1 人份
Suroviny
-
水600 克
-
甜菜根 依據大小切半或切塊(約5公分大小)800 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
648 mg
Protein
12.8 g
Kalorie
1439.3 kJ /
344 kcal
Tuk
1.6 g
Vláknina
22.4 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
76.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品專屬配件食譜
27 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
Mohlo by se vám také líbit...
羽衣甘藍蘋果汁
5min.
亞麻籽隔夜燕麥和抹茶優格
Žádné hodnocení
全麥餅皮
Žádné hodnocení
油封大蒜
15min.
鮭魚鬆馬鈴薯沙拉
Žádné hodnocení
鮮美海苔醬吐司
Žádné hodnocení
香脆蒜片和香蒜油
20min.
香脆花生
20min.
豆漿優格
Žádné hodnocení
自製無麩質麵粉(中筋)
Žádné hodnocení
蔬菜滿滿義麵醬
30min.
椪醋和蘿蔔泥
Žádné hodnocení