Zařízení & příslušenství
Obatzter (tysk smøreost)
Příprava 5min.
Celkový 10min.
6 portioner
Suroviny
-
forårsløg trimmet og skåret i halve30 g
-
camembert blødgjort og kant fjernet (se tip)200 g
-
ricotta ost godt drænet (se tip)150 g
-
kommenfrø½ tsk
-
sød paprika¼ tsk
-
salt¼ tsk
-
sort peber, stødt1 knivspids
-
purløg, frisk finthakket1 spsk
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
329.7 mg
Protein
8.8 g
Kalorie
555.8 kJ /
132.3 kcal
Tuk
10.4 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
6.8 g
Sacharidy
1.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Oktoberfest
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Bearnaisesauce
20min.
Svampe- og hvidvinsflødesauce
30min.
Cremet broccolisauce
35min.
Svampepaté
Žádné hodnocení
Artiskokdip med tofu
Žádné hodnocení
Pestohummus med soltørrede tomater
Žádné hodnocení
Den ultimative barbecue sauce
Žádné hodnocení
Mojo Sauce til skaldyr
Žádné hodnocení
Stærk ostedip
Žádné hodnocení
Vinaigrette med lime og coriander
Žádné hodnocení
Apple cider dressing
Žádné hodnocení
Caramelliseret balsamico reduktion
Žádné hodnocení