Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hefeteig
- 120 g Milch
- 20 g frische Hefe
- 50 g Zucker
- 60 g Butter, in Stücken
- 1 Eigelb
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz
Füllung und Fertigstellung
- 100 g Mandeln
- 240 g Aprikosen aus der Dose, abgetropft, Saft aufgefangen
- 20 g Speisestärke
- 1 Eiweiß
- 200 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken
- 130 g Aprikosenkonfitüre
- 500 g Wasser und etwas mehr für den Zuckerguss
- 40 - 60 g Zartbitter-Schokolade, in kleinen Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 765 kJ / 183 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdbeerschnecken
3h
Schoko-Kokos-Lavacakes
2 godz. 30 min
Osterhäschen mit Aprikosen-Bommel
1h
Dinkel-Vanille-Schnecken
6h 30 min
Karamell-Popcorn-Torte
3h 30 min
Apfel-Zimt-Zupfbrot
2 godz.
Bratapfel-Käsekuchen
10 Std. 20 Min
Apfel-Schnecken
4h
Milchreiskuchen mit Apfel-Walnuss-Kruste
12h
Kürbis-Nuss-Schnitten
1h 30 min
Schoko-Wuppis
35min
Zwetschgen-Hefe-Taler mit Haselnuss-Streuseln
2 godz.