Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kokos-Blondie
- 200 g weiße Kuvertüre, in Stücken
- 4 Eier
- 100 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken (1 cm)
- 80 g Zucker
- 1 Orange, unbehandelt, Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 50 g Mehl
- 100 g Mandeln, gemahlen
- 100 g Kokosraspeln
- 2 TL Backpulver
Schokoganache und Fertigstellung
- 150 g Zartbitter-Kuvertüre, in Stücken
- 30 g Karamell-Sirup
- 70 g Butter, in Stücken
- 60 g Sahne
- Fleur de Sel zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1104 kJ / 264 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 69 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schoko-Orangen-Fudge-Konfekt
8h
Rhabarber-Käsekuchen
6 godz.
Schoko-Erdnuss-Cheesecakes
5h 30min
Carrot-Cheesecake
1 godz. 30 min
Limetten-Joghurt-Kuchen aus dem Varoma®
2 Std. 15 Min
Brownie-Blaubeer-Cheesecake
2 godz. 30 min
Baskenkuchen (Gâteau basque)
2 Std.
Goldtröpfchen-Käsekuchen
3h 30 min
Butter-Käse-Streusel-Kuchen
2 godz. 30 min
Omas bester Mohnkuchen
1h
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1 godz. 30 min
Schokoladigster Schokokuchen (Death by chocolate)
4h