
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kokos-Blondie
- 200 g weiße Kuvertüre in Stücken
- 4 Eier
- 100 g Marzipan-Rohmasse in Stücken (1 cm)
- 80 g Zucker
- 1 Orange, unbehandelt Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 50 g Mehl
- 100 g Mandeln, gemahlen
- 100 g Kokosraspeln
- 2 TL Backpulver
Schokoganache und Fertigstellung
- 150 g Zartbitter-Kuvertüre in Stücken
- 30 g Karamell-Sirup
- 70 g Butter in Stücken
- 60 g Sahne
- Fleur de Sel zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 264 kcal / 1104 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 25 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Sodík
- 69 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grüner Krümel
2hod.
Bananen-Walnuss-Monkey-Muffins
2hod.
Carrot-Cheesecake
1hod. 30min
Cremiger Erdbeer-Käsekuchen
9hod. 35min
Schoko-Erdnuss-Cheesecakes
5hod. 30min
Zitronen-Mango-Schnitten
6hod. 30min
Brioche mit Cremelikör
5hod.
Schoko-Orangen-Fudge-Konfekt
8hod.
Baskenkuchen (Gâteau basque)
2hod.
New York Zimt-Cheesecake mit Schokoganache
10hod.
Butter-Käse-Streusel-Kuchen
2hod. 30min
Himbeer-Mohn-Kastenkuchen
2hod. 15min