Zařízení & příslušenství
Potato, Pea and Onion Samosa
Příprava 45min.
Celkový 1hod. 35min.
24 pieces
Suroviny
Samosa Pastry
-
plain flour plus extra for dusting255 g
-
ghee3 Tbsp
-
fine sea salt1 pinch
-
water120 g
Samosa Filling
-
potatoes peeled, diced (1 cm)260 g
-
fine sea salt1 pinch
-
water1000 g
-
onions quartered (approx. 1 onion)100 g
-
vegetable oil15 g
-
cumin seeds1 ¼ tsp
-
onion20 g
-
frozen peas50 g
-
frozen mixed vegetables50 g
-
fresh green chillies deseeded if desired2
-
garam masala1 tsp
-
fresh root ginger peeled, cut into rounds (2 mm)15 g
-
fresh coriander leaves10 g
Finalisation
-
water for paper towels
-
vegetable oil for deep frying
-
plain flour for dusting
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 piece
Sodík
17.4 mg
Protein
1.7 g
Kalorie
540.4 kJ /
129.2 kcal
Tuk
8.7 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
1.9 g
Sacharidy
11.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Ruby Bhogal
6 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Pitta Bread
2hod.
Naan Bread with Onion and Cumin
1hod. 30min.
Traditional Samosa
1hod. 30min.
Stuffed Parathas
1hod. 20min.
Chapatis
1hod.
Vegetable Samosa Filling
30min.
Chapatis
1hod. 30min.
Persian Flatbreads
1hod. 45min.
Prawn Biryani
1hod. 15min.
Vegetable Biryani
50min.
Chana Masala
45min.
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min.