Easter Cream Pastries
TM6 TM5 TM31

Easter Cream Pastries

4.5 (13 hodnocení)

Suroviny

Choux Pastry

  • 250 g water
  • 130 g unsalted butter, diced
  • 2 pinches fine sea salt
  • 3 tsp sugar
  • 200 g plain flour
  • 5 medium eggs

Topping

  • 200 g double cream
  • 200 g sour cream
  • 20 g sugar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 10 tinned apricot halves

Nutriční hodnoty
na 1 piece
Kalorie
1748.2 kJ / 417.8 kcal
Protein
8.6 g
Sacharidy
26.5 g
Tuk
31.1 g
Nasycený tuk
18.2 g
Vláknina
1.2 g
Sodík
106.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty