Easter Cream Pastries

Easter Cream Pastries

4.5 13 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 15min.
8 pieces

Suroviny

Choux Pastry
  • water
    250 g
  • unsalted butter diced
    130 g
  • fine sea salt
    2 pinches
  • sugar
    3 tsp
  • plain flour
    200 g
  • medium eggs
    5
Topping
  • double cream
    200 g
  • sour cream
    200 g
  • sugar
    20 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • tinned apricot halves
    10

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 piece

Sodík 106.3 mg
Protein 8.6 g
Kalorie 1748.2 kJ / 417.8 kcal
Tuk 31.1 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 18.2 g
Sacharidy 26.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...