Zařízení & příslušenství
Stuffed Moroccan Breads
Příprava 45min.
Celkový 2hod. 45min.
8 pieces
Suroviny
Moroccan Bread
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
plain flour350 g
-
durum wheat semolina150 g
-
water300 g
-
ground turmeric (volitelně)1 tsp
-
fine sea salt2 tsp
Spicy Beef Filling
-
onions halved100 g
-
fresh mint leaves only (15 g)1 bunch
-
fresh flat-leaf parsley leaves only (15 g)1 bunch
-
fresh coriander leaves only (15 g)1 bunch
-
beef mince broken up300 g
-
ground turmeric1 tsp
-
ground cumin to taste¼ - ½ tsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground white pepper2 pinches
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 piece
Protein
14 g
Kalorie
1289 kJ /
308 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
46 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
moroccan adventure
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Fatayer with Cheese and Mint
1hod. 5min.
Curry Bread Rolls
2hod. 10min.
Spinach Fatayers
2hod.
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1hod. 35min.
Kashmiri Rice
30min.
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min.
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1hod. 35min.
Chicken Pastilla
1hod. 25min.
Beef and White Bean Purée on Flatbread
5hod. 15min.
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1hod. 25min.
Gazelle horns
1hod.
Dhokla
30min.