Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Moroccan Bread
- 2 tsp dried instant yeast
- 350 g plain flour
- 150 g durum wheat semolina
- 300 g water
- 1 tsp ground turmeric (volitelně)
- 2 tsp fine sea salt
Spicy Beef Filling
- 100 g onions, halved
- 1 bunch fresh mint, leaves only (15 g)
- 1 bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only (15 g)
- 1 bunch fresh coriander, leaves only (15 g)
- 300 g beef mince, broken up
- 1 tsp ground turmeric
- ¼ - ½ tsp ground cumin, to taste
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground white pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 1289 kJ / 308 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Croissants
12 Std.
Brioche
8h
Pain d'Epi
2小时 40 分钟
Potato and Rosemary Flatbread (TM5)
1 Std.
Thermomix® Ramekin Dumplings with Parmesan Tomato Filling
1 Std.
Pide with Lamb, Cinnamon, Pine Nuts and Yoghurt
2 Std. 15 Min
Baklava
1h 10 min
Lebanese Spiced Flatbread
3h 20 min
Petit Gateaux of Nuts and Chocolate
25 Min
Potato and Rosemary Focaccia
2h 35min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 Min
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2h 45min