Zařízení & příslušenství
黄瓜色拉配莳萝酸奶油(TM5)
Příprava 10min.
Celkový 10min.
4 人份
Suroviny
-
黄瓜 切去2头,去皮或不去皮(大约800克)4 - 5 根
-
200 - 250 克 希腊酸奶酸奶油200 - 250 克
-
盐1 - 2 茶匙
-
4 汤匙 干莳萝新鲜莳萝 用剪刀剪小段1 把
-
现磨黑胡椒粉 (volitelně)1 茶匙
-
苹果醋 (volitelně)1 汤匙
-
糖 (volitelně)1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
907.6 mg
Protein
3.7 g
Kalorie
673.5 kJ /
161 kcal
Tuk
11.5 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
6.5 g
Sacharidy
14.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
多功能果蔬处理器 基础入门
62 recepty/-ů
Čína
Čína
Mohlo by se vám také líbit...
香脆温泉蛋配卷心菜
Žádné hodnocení
蔬菜玉米饼
Žádné hodnocení
大虾沙拉
Žádné hodnocení
手握寿司卷
Žádné hodnocení
三文鱼鲜奶酪
10hod. 10min.
苹果沙拉配柠檬橙汁
Žádné hodnocení
韩式黄瓜沙拉
25min.
黄瓜胡萝卜片辣虾沙拉
30min.
甜菜根苹果沙拉配菲达奶酪、核桃碎
Žádné hodnocení
胡萝卜苹果沙拉配菲达奶酪
Žádné hodnocení
虾仁慕斯佐蓝莓开胃酒
5hod.
烤海鲜拼盘
1hod. 20min.