Italienischer Zitronenkuchen

Italienischer Zitronenkuchen

4.1 250 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
12 Stück

Suroviny

Zitronenkuchen
  • Zucker
    150 g
  • Zitrone nur Schale ohne weiße Teile (siehe Tipp)
    1
  • Eier (Größe M)
    2
  • Milch
    230 g
  • Butter in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
    50 g
  • Vanilleschote nur Mark
    1
  • Weizenmehl, glatt etwas mehr zum Bemehlen
    250 g
  • Backpulver (ca. 8 g)
    1 Päckchen
  • Salz
    1 Prise

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Sodík 203 mg
Protein 4 g
Kalorie 788 kJ / 188 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 3.3 g
Sacharidy 29 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...