紅蘿蔔去皮

紅蘿蔔去皮

Žádné hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 5min.
1 人份

Suroviny

  • 600 克
  • 紅蘿蔔 切塊(約5-6公分長)
    800 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 576 mg
Protein 7.2 g
Kalorie 1372.4 kJ / 328 kcal
Tuk 1.6 g
Vláknina 22.4 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 76.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...