
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 克 油
- 10 克 姜 切片
- 3 朵 新鲜香菇 切片
- 15 克 胡萝卜 切片
- ½ 茶匙 红糖
- 30 克 酱油
- 500 克 冬瓜 切大块(约5厘米)
- 2 块 生豆皮 切片
- 50 克 水
- ½ 茶匙 麻油
- 10 克 芹菜 切末
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 72 kcal / 303 kJ
- Protein
- 3.226 g
- Tuk
- 4.191 g
- Sacharidy
- 6.066 g
- Vláknina
- 1.788 g