Zařízení & příslušenství
冬瓜烧豆皮
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
油15 克
-
姜 切片10 克
-
新鲜香菇 切片3 朵
-
胡萝卜 切片15 克
-
红糖½ 茶匙
-
酱油30 克
-
冬瓜 切大块(约5厘米)500 克
-
生豆皮 切片2 块
-
水50 克
-
麻油½ 茶匙
-
芹菜 切末10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
3.226 g
Kalorie
303 kJ /
72 kcal
Tuk
4.191 g
Vláknina
1.788 g
Sacharidy
6.066 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台湾四季家常菜
71 recepty/-ů
Čína
Čína