
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
秘制泡椒水
- 80 克 胡萝卜 切块
- 50 克 泡椒 选择绿泡椒,另留300克泡椒水备用
- 40 克 芹菜 切段
- 300 克 水
- 1 片 香叶
- 100 克 洋葱 切片
- 50 克 白醋
- 5 克 姜 切丝
- ½ 茶匙 盐
煮凤爪
- 1000 克 水
- 2 片 姜
- 1 片 香叶
- 25 克 料酒
- 1 茶匙 盐
- 1 支 葱
- 500 克 鸡爪 剪去脚趾,一切二
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 342 kcal / 1433 kJ
- Protein
- 30.7 g
- Tuk
- 20.8 g
- Sacharidy
- 7.6 g
- Vláknina
- 1.5 g