Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g Weizenmehl, glatt
- 1 EL Kakaopulver
- 2 gestr. TL Backpulver, von Dr. Oetker
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 150 g Feinkristallzucker
- 1 Päckchen Vanillezucker (8 g), von Dr. Oetker
- 2 Eier (Größe M)
- 40 g Milch
- 1 Prise Salz
- 12 Stück Toffifee (von Storck)
- 150 g Schokoglasur-Drops z. B. Dr. Oetker Kuvertüre fix Vollmilch
- 1 TL Kokosöl
- Raspelschokolade Vollmilch oder zartbitter, von Dr. Oetker
- 24 Zuckeraugen, essbar, von Dr, Oetker
- 12 Stück Toffifee, von Storck
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1573 kJ / 376 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 125 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schokoladenmuffins mit Himbeer-Frischkäse-Buttercreme
50min
Lebkuchen mit Zuckerglasur
25h 30min
Schokokusstorte
6 Std.
Fliegenpilz- und Schweinchen-Glücksmuffins
2h 30min
Osterhase
45min
Karottentorte mit Zuckerguss
3h 10 min.
Vollkornbrot, Aufstrich und Fleischbällchen
2h
Naked-Erdbeer-Drip-Cake
5h
Herzkuchen mit Schokomousse
5h
Mohn-Topfen-Obers-Herzkuchen
5h
Ruckzuck-Muffins
30min
Himbeer-Butterkeks-Kuchen
2h