Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Helle und dunkle Biskuitmasse
- Butter zum Einfetten
- 105 g Weizenmehl, glatt
- 5 Eier (Größe M)
- 120 g Zucker
- 1 Prise Salz
- Staubzucker zum Besieben
- 1 TL Kakao
Himbeertopfencreme
- 5 Gelatineblätter
- 200 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- 1 EL Zitronensaft
- 200 g Himbeeren
- 60 - 80 g Staubzucker
- 200 g Topfen, 20% Fett
Fertigstellung
- Fondant, weiß
- Zuckerschrift, braun (dunkle Schokolade)
- Esspapier, rosa
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 811 kJ / 194 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schokomousse-Biskuitroulade
2hod. 30min
Nusstorte mit Buttercreme
17h
Zitronen-Cupcakes mit Heidelbeer-Frischkäse-Buttercreme
1sa 30 dk
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4h 35min
Schoko-Marmorgugelhupf
1h 40min
Erdbeer-Rhabarber-Torte mit Schokoladenbiskuit und Mascarpone-Topfencreme
4 Std. 30 Min
Tiramisu Torte
6h 40min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 Min
Palatschinken
45 Min
Buchteln mit Powidl
2 godz. 20 min
Zitronen-Heidelbeer-Cupcake "Flower Power"
2 Std. 35 Min
Luftige Topfentorte mit Himbeerfüllung
13 Std.