Zařízení & příslušenství
苦瓜卤梅干菜
Příprava 10min.
Celkový 35min.
6 人份
Suroviny
-
姜20 克
-
油50 克
-
梅干菜干 洗净,切小块(约1.5厘米)100 克
-
苦瓜 去籽及白瓤,切块(约3厘米)600 克
-
水200 克
-
酱油50 克
-
糖20 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
2.073 g
Kalorie
514 kJ /
122 kcal
Tuk
8.582 g
Vláknina
3.367 g
Sacharidy
10.545 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台湾四季家常菜
71 recepty/-ů
Čína
Čína