苦瓜卤梅干菜

苦瓜卤梅干菜

2.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 35min.
6 人份

Suroviny

  • 20 克
  • 50 克
  • 梅干菜干 洗净,切小块(约1.5厘米)
    100 克
  • 苦瓜 去籽及白瓤,切块(约3厘米)
    600 克
  • 200 克
  • 酱油
    50 克
  • 20 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 2.073 g
Kalorie 514 kJ / 122 kcal
Tuk 8.582 g
Vláknina 3.367 g
Sacharidy 10.545 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...