Zařízení & příslušenství
虾松
Příprava 15min.
Celkový 30min.
8 人份
Suroviny
-
无盐烤腰果20 克
-
油15 克
-
新鲜香菇 切块40 克
-
虾仁300 克
-
新鲜荸荠 切块200 克
-
芹菜 切末30 克
-
盐¼ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
红色莴苣8 片
-
油条 先以100°C烤10分钟,切碎1 条
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
6.068 g
Kalorie
346 kJ /
82 kcal
Tuk
3.725 g
Vláknina
1.146 g
Sacharidy
6.904 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台湾四季家常菜
71 recepty/-ů
Čína
Čína