Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 pomarańcze, czerwone lub pomarańczowe (1 bez pestek i białych błonek (albedo), pokrojona na kawałki, 1 pokrojona w plastry, do dekoracji)
- 10 g korzenia imbiru, świeżego, pokrojonego na 3 mm plastry
- 500 g soku jabłkowego
-
150
g białego wina, wytrawnego
nebo 150 g soku z winogron, jasnego - 100 g rumu (volitelně)
- 50 - 100 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
- 2 - 4 laski cynamonu, przełamane na pół, plus dodatkowa ilość do dekoracji (patrz wskazówka)
- 4 goździki
- 1 - 2 gwiazdki anyżu
- Nutriční hodnoty
- na 1 szklankę
- Kalorie
- 838.9 kJ / 200.5 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 43.7 g
- Tuk
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 14.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gorący napój z whisky (Hot Toddy)
10 Min
Grzaniec migdałowy
15 Min
Korzenna herbata z wanilią i malinami
25 Min
Grzaniec z Aperolem®
25 Min
Grzaniec gruszkowy
30 Min
Grzaniec wiśniowy
15 Min
Rozgrzewająca herbata z hibiskusa
30 Min
Grzaniec cytrynowy
20 min
Grzane białe wino
20 min
Herbata po góralsku
20 min
Grzaniec z rumem (Glühwein)
20 min
Bezalkoholowy grzaniec pomarańczowo-jabłkowy
30 Min