Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de vermicelles de riz
- 500 g d'eau
- 1 c. à thé d'huile végétale
- 80 g de carotte
- 80 g de poivron rouge, épépiné et coupé en 2 quartiers
- 50 g de radis roses
- 100 g de chou rouge, cœur retiré et chou coupé en un seul morceau adapté à la taille de la grande goulotte
La sauce pimentée
- 90 g d'eau
-
30
g de pâte de piment rouge gochujang
nebo 30 g de sauce harissa - 90 g de sauce de soja
- 30 g de sucre en poudre
Le montage
- 8 feuilles de riz (22 cm)
- 8 feuilles de laitue (env. 10 cm x 15 cm)
- l'eau tiède pour les feuilles de riz
- 50 g de germes de soya en conserve, égouttés
- 8 brins de coriandre fraîche, feuilles grossièrement hachées
- 8 brins de menthe fraîche, feuilles grossièrement hachées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 957 kJ / 229 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 1700 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce chili aigre-douce
30min
Salade froide de concombre coréen spiralée
25min
Buddha bowl au poulet (TM6)
1h
Poudre de caramel
1h
Tendres squelettes
5hod.
Couronne briochée aux cerises et épices
2 Std. 20 Min
Massepain parfumé
15min
Olives croustillantes
1h 30min
Brownies
1h
Délice aux amandes
1h
Pain aux tomates et basilic
1 Std. 45 Min
Effiloché de porc aux petits pains vapeur
3hod.