Zařízení & příslušenství
焦糖香蕉杏仁冰淇淋
Příprava 20min.
Celkový 6hod. 20min.
8 人份
Suroviny
-
成熟黃香蕉 去皮9 根
-
椰子油3 - 4 大匙
-
黑糖3 大匙
-
鹽¾ 茶匙
-
150 克 椰漿椰奶160 克
-
杏仁醬 詳見要訣150 克
-
杏仁碎 (volitelně) 裝飾用
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
224.2 mg
Protein
5.9 g
Kalorie
1399.9 kJ /
334.6 kcal
Tuk
19.5 g
Vláknina
5.3 g
Nasycený tuk
8.9 g
Sacharidy
37.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
無奶甜品
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan