Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brownie
- 200 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 150 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 120 g Zucker
- 1 geh. TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 3 Eier
- 1 Prise Salz
- 160 g Mehl
- 1 TL Backpulver
Füllung und Fertigstellung
- 70 g Zucker
- 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 100 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 5 g Sahnesteif
- 100 g Schmand
- 250 g Quark, 20% Fett
- 30 g weiße Schokolade, in Stücken
- 20 g Pistazien, ungesalzen, geschält
- 350 g Erdbeeren, geviertelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2329 kJ / 557 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 277 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schoko-Riegel-Muffins
1 Std.
Blondie mit Fleur de Sel und Schokoganache
5h
Zimt-Weihnachtstorte
8h 20min
Zitronen-Joghurt-Muffins
1h 45min
Rübli-Cupcakes
50min
Möhrenkuchen mit Frischkäse-Guss
1 Std. 30 Min
Butter-Käse-Streusel-Kuchen
2 Std. 30 Min
Möhren-Pistazien-Kuchen
1 Std.
Möhrenkuchen, schwedisch
2h
Zwetschgen-Blechkuchen mit Haselnuss-Kruste
1 Std. 30 Min
Handbrot mit Schinken und Käse
12 Std. 30 Min
Pfirsich-Schmand-Kuchen
2h