Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Langos
- Öl zum Einfetten
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Ausstreuen
- 100 g Milch
- 250 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 1 TL Kräuter der Provence
Creme und Fertigstellung
- 30 g Pinienkerne
- 150 g Scamorza, in Stücken (siehe Tipp)
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Schalotten
- 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 1 Bund Basilikum, in feinen Streifen
- 300 g Frischkäse
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Mehl zum Bearbeiten
- Öl zum Ausbacken
- 200 g Tomaten, entkernt, in Würfeln (ca. 5 mm)
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
- 50 g Rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2409 kJ / 576 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Überbackene vegetarische Enchiladas
50 min
Überbackene Taco Shells mit schwarzen Bohnen
30 min
Veganer Dürüm
30 min
Langos mit Senfcreme und Räucherlachs
1h 30min
Pink Persia Poutine
1h 30min
Caprese-Baguette
14 Std.
Gemüse-Döner
40 min
Lahmacun-Pizza
2h
Halloumi-Wraps
40 min
Wan-Tan-Ravioli mit Ziegenkäse und Sauce Pistou
40 min
Vollkorn-Pita mit Gemüse und Hummus
1h 45 min
Langos klassisch
1h 30min