Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Langos
- Öl zum Einfetten
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Ausstreuen
- 100 g Milch
- 250 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 1 TL Kräuter der Provence
Creme und Fertigstellung
- 30 g Pinienkerne
- 150 g Scamorza, in Stücken (siehe Tipp)
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Schalotten
- 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 1 Bund Basilikum, in feinen Streifen
- 300 g Frischkäse
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Mehl zum Bearbeiten
- Öl zum Ausbacken
- 200 g Tomaten, entkernt, in Würfeln (ca. 5 mm)
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
- 50 g Rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2409 kJ / 576 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pide mit Gemüsefüllung und Dip
1 Std. 20 Min
Langos klassisch
1hod. 30min
Champignon-Döner mit Knoblauchsauce
40 Min
Langos mit Senfcreme und Räucherlachs
1hod. 30min
Gemüse-Döner
40 Min
Oliven-Feta-Knödel mit Tomatensauce
2 Std.
Veganer Dürüm
30 Min
Caprese-Baguette
14 Std.
Mediterrane Tomaten-Galette
1 Std. 15 Min
Spätzle-Burger
1hod. 30min
Überbackene vegetarische Enchiladas
50 Min
Überbackene Taco Shells mit schwarzen Bohnen
30 Min