Zařízení & příslušenství
龙虾麻婆豆腐
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 5min.
4 人份
Suroviny
-
水 焯水用适量
-
老豆腐 约350克,切小块1 块
-
水 蒸煮用500 克
-
波士顿龙虾 约500克1 只
-
油20 克
-
蒜头2 瓣
-
料酒20 克
-
水400 克
-
菜籽油60 克
-
牛肉肉糜120 克
-
辣椒粉 约2克1 茶匙
-
辣豆瓣酱 选郫县豆瓣酱30 克
-
盐1 小撮
-
糖2 - 3 克
-
生抽10 克
-
葱 切末2 - 3 根
-
花椒粉 根据个人口味添加适量
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
840.6 mg
Protein
23.8 g
Kalorie
1606.3 kJ /
384.3 kcal
Tuk
29.3 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
3.1 g
Sacharidy
6.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
专业
24 recepty/-ů
Čína
Čína
年味
10 recepty/-ů
Čína
Čína
新春家宴-幸福美味
10 recepty/-ů
Čína
Čína