Zařízení & příslušenství
辣椒酸梅蒸河鳗
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
河鳗 切2厘米段500 克
-
料酒20 克
-
姜 切块10 克
-
甜椒 切块20 克
-
蒜头3 瓣
-
酸梅酱100 克
-
糖10 克
-
盐1 小撮
-
酸菜 切小段150 克
-
水 蒸煮用500 克
-
葱 切末,装饰用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
745.7 mg
Protein
13.5 g
Kalorie
715.8 kJ /
171.3 kcal
Tuk
3.8 g
Vláknina
1.1 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
20.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
年味
10 recepty/-ů
Čína
Čína