Zařízení & příslušenství
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
garlic cloves3
-
sugar1 ½ oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
gochujang (Korean chili paste)1 ½ oz
-
gochugaru (Korean red chili powder) to taste (see Tip)1 tbsp
-
kombu seaweed torn into pieces (approx. 2 in.)½ oz
-
white radish e.g. Korean radish, or Daikon radish, peeled, cut into matchsticks (3 in. x ¼ in.)6 oz
-
water12 oz
-
cabbage diced (1 in.)8 oz
-
garaetteok (Korean rice cake) small cylindrically shaped rice sticks16 oz
-
fish cakes cut into planks (4 in. x 2 in.)6 oz
-
green onions thinly sliced, plus extra to garnish2
-
toasted sesame seeds (volitelně) to garnish2 - 3 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1198.8 mg
Protein
11.1 g
Kalorie
1241.1 kJ /
296.6 kcal
Tuk
5.4 g
Vláknina
4.6 g
Nasycený tuk
0.7 g
Sacharidy
52.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Food Trends 2022
8 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Hainanese Chicken Rice
4 Std. 5 Min
Mee Siam Kuah
1 Std. 5 Min
Sambal Zucchini Noodles
Keine Bewertungen
Brioche
8 Std.
Tom Yam Mee Hoon
30 Min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25 Min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 Std. 45 Min
Lemongrass Chicken Soup
50 Min
Chili Oil Noodles with Shrimp
30 Min
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1 Std. 15 Min
Matcha Hot Chocolate
15 Min
Musubi a Hawaiian Snack
30 Min