Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 garlic cloves
- 1 ½ oz sugar
- 1 ½ oz soy sauce
- 1 ½ oz gochujang (Korean chili paste)
- 1 tbsp gochugaru (Korean red chili powder), to taste (see Tip)
- ½ oz kombu seaweed, torn into pieces (approx. 2 in.)
- 6 oz white radish e.g. Korean radish, or Daikon radish, peeled, cut into matchsticks (3 in. x ¼ in.)
- 12 oz water
- 8 oz cabbage, diced (1 in.)
- 16 oz garaetteok (Korean rice cake), small cylindrically shaped rice sticks
- 6 oz fish cakes, cut into planks (4 in. x 2 in.)
- 2 green onions, thinly sliced, plus extra to garnish
- 2 - 3 tsp toasted sesame seeds, to garnish (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1241.1 kJ / 296.6 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 52.1 g
- Tuk
- 5.4 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 1198.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Basic kimchi
144h 20min
Rujak Pengantin (Jakarta Salad)
45 min
Acar Timun (Cucumber Acar)
30 min
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
1 godz.
Curry lamb soup (TM5)
5 Std. 10 Min
Caramel Macchiato
15 min
Hazelnut Coffee
5 min
Salmon Miso Soup
30 min
Chili Oil Noodles
30 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 godz. 45 min