Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)

Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)

4.0 23 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • garlic cloves
    3
  • sugar
    1 ½ oz
  • soy sauce
    1 ½ oz
  • gochujang (Korean chili paste)
    1 ½ oz
  • gochugaru (Korean red chili powder) to taste (see Tip)
    1 tbsp
  • kombu seaweed torn into pieces (approx. 2 in.)
    ½ oz
  • white radish e.g. Korean radish, or Daikon radish, peeled, cut into matchsticks (3 in. x ¼ in.)
    6 oz
  • water
    12 oz
  • cabbage diced (1 in.)
    8 oz
  • garaetteok (Korean rice cake) small cylindrically shaped rice sticks
    16 oz
  • fish cakes cut into planks (4 in. x 2 in.)
    6 oz
  • green onions thinly sliced, plus extra to garnish
    2
  • toasted sesame seeds (volitelně) to garnish
    2 - 3 tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1198.8 mg
Protein 11.1 g
Kalorie 1241.1 kJ / 296.6 kcal
Tuk 5.4 g
Vláknina 4.6 g
Nasycený tuk 0.7 g
Sacharidy 52.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...