Zařízení & příslušenství
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
garlic cloves3
-
sugar1 ½ oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
gochujang (Korean chili paste)1 ½ oz
-
gochugaru (Korean red chili powder) to taste (see Tip)1 tbsp
-
kombu seaweed torn into pieces (approx. 2 in.)½ oz
-
white radish e.g. Korean radish, or Daikon radish, peeled, cut into matchsticks (3 in. x ¼ in.)6 oz
-
water12 oz
-
cabbage diced (1 in.)8 oz
-
garaetteok (Korean rice cake) small cylindrically shaped rice sticks16 oz
-
fish cakes cut into planks (4 in. x 2 in.)6 oz
-
green onions thinly sliced, plus extra to garnish2
-
toasted sesame seeds (volitelně) to garnish2 - 3 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1198.8 mg
Protein
11.1 g
Kalorie
1241.1 kJ /
296.6 kcal
Tuk
5.4 g
Vláknina
4.6 g
Nasycený tuk
0.7 g
Sacharidy
52.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Food Trends 2022
8 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min.
Kimchi Tofu Soup
35min.
Beef Sukiyaki
Žádné hodnocení
Spiralized Sweet Potato Begedil
35min.
Baja-Style Fish Tacos
30min.
Baked Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7hod. 20min.
Shacha Sauce
1hod. 10min.
Mango on Coconut Sticky Rice
55min.
Japanese Ramen Noodle Soup
1hod. 40min.
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30min.
Miso Ramen
30min.
Ayam Balado
45min.