Zařízení & příslušenství
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
garlic cloves3
-
sugar1 ½ oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
gochujang (Korean chili paste)1 ½ oz
-
gochugaru (Korean red chili powder) to taste (see Tip)1 tbsp
-
kombu seaweed torn into pieces (approx. 2 in.)½ oz
-
white radish e.g. Korean radish, or Daikon radish, peeled, cut into matchsticks (3 in. x ¼ in.)6 oz
-
water12 oz
-
cabbage diced (1 in.)8 oz
-
garaetteok (Korean rice cake) small cylindrically shaped rice sticks16 oz
-
fish cakes cut into planks (4 in. x 2 in.)6 oz
-
green onions thinly sliced, plus extra to garnish2
-
toasted sesame seeds (volitelně) to garnish2 - 3 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1198.8 mg
Protein
11.1 g
Kalorie
1241.1 kJ /
296.6 kcal
Tuk
5.4 g
Vláknina
4.6 g
Nasycený tuk
0.7 g
Sacharidy
52.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Food Trends 2022
8 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Char Kway Teow
25min.
Sayur Asem
Žádné hodnocení
Brownie Brittle
40min.
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45min.
Spam
1hod. 15min.
Korean Egg Bread
30min.
Sukiyaki
55min.
Egg Drop Soup
45min.
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Žádné hodnocení
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45min.
Khachapuri
1hod. 30min.
Baked Sushi
1hod. 15min.