Zařízení & příslušenství
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
garlic cloves3
-
sugar1 ½ oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
gochujang (Korean chili paste)1 ½ oz
-
gochugaru (Korean red chili powder) to taste (see Tip)1 tbsp
-
kombu seaweed torn into pieces (approx. 2 in.)½ oz
-
white radish e.g. Korean radish, or Daikon radish, peeled, cut into matchsticks (3 in. x ¼ in.)6 oz
-
water12 oz
-
cabbage diced (1 in.)8 oz
-
garaetteok (Korean rice cake) small cylindrically shaped rice sticks16 oz
-
fish cakes cut into planks (4 in. x 2 in.)6 oz
-
green onions thinly sliced, plus extra to garnish2
-
toasted sesame seeds (volitelně) to garnish2 - 3 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1198.8 mg
Protein
11.1 g
Kalorie
1241.1 kJ /
296.6 kcal
Tuk
5.4 g
Vláknina
4.6 g
Nasycený tuk
0.7 g
Sacharidy
52.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Food Trends 2022
8 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Mee Siam Kuah
1h 5min
Sambal Zucchini Noodles
Nessuna valutazione
Brioche
8h
Tom Yam Mee Hoon
30min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1h 45min
Lemongrass Chicken Soup
50min
Chili Oil Noodles with Shrimp
30min
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1h 15min
Matcha Hot Chocolate
15min
Musubi a Hawaiian Snack
30min