Roselle Payasam

Roselle Payasam

5.0 1 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
8 portions

Suroviny

  • ghee
    30 g
  • cashew nuts cut in half length wise
    15 g
  • raisins
    15 g
  • vermicelli cut in 4 cm length
    100 g
  • small sago soaked for 10 minutes
    70 g
  • fresh roselle calyx
    10 g
    8 g dried roselle calyces, cut in 1 cm length
  • water
    800 g
  • evaporated milk
    200 g
  • unsweetened almond milk
    100 g
  • sugar adjust to taste
    100 - 120 g
  • salt
    ¾ tsp
  • vanilla extract
    1 tsp
  • pistachios (volitelně) crushed, to garnish
    10 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 37 mg
Protein 4 g
Kalorie 1057 kJ / 252 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 35 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...