Roselle Payasam
TM6 TM5

Roselle Payasam

5.0 ( 1 hodnocení )

Suroviny

  • 30 g ghee
  • 15 g cashew nuts cut in half length wise
  • 15 g raisins
  • 100 g vermicelli cut in 4 cm length
  • 70 g small sago soaked for 10 minutes
  • 10 g fresh roselle calyx
    nebo 8 g dried roselle calyces cut in 1 cm length
  • 800 g water
  • 200 g evaporated milk
  • 100 g unsweetened almond milk
  • 100 - 120 g sugar adjust to taste
  • ¾ tsp salt
  • 1 tsp vanilla extract
  • 10 g pistachios crushed, to garnish (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
252 kcal / 1057 kJ
Protein
4 g
Tuk
12 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
3 g
Sodík
37 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty