Zařízení & příslušenství
Roselle Payasam
Příprava 10min.
Celkový 35min.
8 portions
Suroviny
-
ghee30 g
-
cashew nuts cut in half length wise15 g
-
raisins15 g
-
vermicelli cut in 4 cm length100 g
-
small sago soaked for 10 minutes70 g
-
8 g dried roselle calyces, cut in 1 cm lengthfresh roselle calyx10 g
-
water800 g
-
evaporated milk200 g
-
unsweetened almond milk100 g
-
sugar adjust to taste100 - 120 g
-
salt¾ tsp
-
vanilla extract1 tsp
-
pistachios (volitelně) crushed, to garnish10 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
37 mg
Protein
4 g
Kalorie
1057 kJ /
252 kcal
Tuk
12 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
35 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Deepavali Festive Delights
16 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Sambhar (Vegetable Dhall)
50min.
Paal Appam
9hod. 30min.
Fresh coconut chutney
10min.
Pepper rasam
15min.
Garlic, olive oil and chilli spaghetti
30min.
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min.
Vegetable Sambar
35min.
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9hod. 10min.
Rasam
20min.
Idli
15hod. 40min.
Ghee Rice
1hod. 15min.
Chai Masala (Masala Tea)
15min.