Zařízení & příslušenství
醃漬黃瓜(TM6)
Příprava 20min.
Celkový 48hod. 20min.
2 罐
Suroviny
-
棕芥末籽4 茶匙
-
蒜頭 切碎2 粒
-
整粒黑胡椒2 茶匙
-
紅辣椒片 (volitelně)½ - 1 茶匙
-
新鮮綜合香草 (volitelně) (蒔蘿、百里香、迷迭香)2 枝
-
小黃瓜 (每根約200克),切除頭尾3 - 4 根
-
水130 克
-
蘋果醋130 克
-
鹽2 茶匙
-
糖 (volitelně)1 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 罐
Sodík
2366 mg
Protein
6.5 g
Kalorie
477.5 kJ /
114 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
2.3 g
Nasycený tuk
0.2 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品配件食譜
42 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan