Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Zwiebeln, halbiert (siehe Tipp)
- 60 g Öl und etwas mehr zum Anbraten
- 1000 g Gulasch vom Rind (ca. 3 cm)
- 100 g Rotwein, trocken
- 60 g Tomatenmark
- 2 ½ TL Salz
- 4 TL Gulasch-Gewürzmischung
- 790 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Rindfleischbrühe (für 0,5 l.) - 30 g Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1413 kJ / 338 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 1606 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 Min
Schweinefilet aus dem Ofen mit Reis
1 Std. 20 Min
Schweine-Krustenbraten mit Senfsauce
4 Std.
Rheinischer Sauerbraten
51 Std.
Makkaroni-Hackfleisch-Auflauf
55 Min
Frikadellen mit Kartoffel-Möhren-Stampf
45 Min
Nudel-Schinken-Gratin
1h
Zwiebel-Sahne-Hähnchen mit Reis
1h
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1 Std. 20 Min
Ungarisches Paprikagulasch
2 Std.
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3 Std.
Spaghetti Bolognese mit Basilikum-Parmesan
35 min