
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Zwiebeln halbiert (siehe Tipp)
- 60 g Öl und etwas mehr zum Anbraten
- 1000 g Gulasch vom Rind (ca. 3 cm)
- 100 g Rotwein, trocken
- 60 g Tomatenmark
- 2 ½ TL Salz
- 4 TL Gulasch-Gewürzmischung
- 790 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Rindfleischbrühe (für 0,5 l.) - 30 g Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 338 kcal / 1413 kJ
- Protein
- 25 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 20 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 1606 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30min
Kartoffelgratin
1hod. 10min
Spaghetti Bolognese mit Basilikum-Parmesan
35min
Spaghetti Carbonara
25min
Lasagne
1hod. 45min
Bolognesesauce
45min
Schweine-Krustenbraten mit Senfsauce
4hod.
Ungarisches Paprikagulasch
2hod.
Pilz-Hackfleisch-Bolognese mit Bandnudeln
1hod.
Zwiebel-Sahne-Hähnchen mit Reis
1hod.
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1hod. 20min
Rheinischer Sauerbraten
51hod.