Gulasch

4.7 226 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 2hod. 20min.
4 Portionen

Suroviny

  • Zwiebeln halbiert (siehe Tipp)
    300 g
  • Öl und etwas mehr zum Anbraten
    35 g
  • Gulasch vom Rind (ca. 3 cm)
    500 g
  • Rotwein, trocken
    500 g
  • Tomatenmark
    60 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Gulasch-Gewürzmischung
    4 TL
  • Wasser und etwas mehr zum Anrühren
    300 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Rindfleischbrühwüfel (für 0,5 l)
  • Speisestärke
    2 EL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 2101 mg
Protein 17 g
Kalorie 1523 kJ / 364 kcal
Tuk 14 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 19 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...