Zařízení & příslušenství
Lax med mangosås, gröna bönor och morötter
Příprava 35min.
Celkový 1hod.
4 portioner
Suroviny
Lax, morötter och bönor
-
malen cayennepeppar½ - 1 tesked
-
salt1 tesked
-
malen muskot1 nypa
-
malen vitpeppar2 nypor
-
färska laxfiléer, skinnfria (150–180 g vardera, 4 cm tjock)4
-
morot skuren i bitar (ca 2 mm)200 g
-
gröna bönor skuren i halvor250 g
Mangosås
-
mogen mango endast kött, skuren i bitar (ca 3 cm)250 g
-
konjak50 g
-
malen curry1 tesked
-
vatten300 g
-
grädde, min. 30 % fetthalt100 g
-
naturell yoghurt120 g
-
salt1 nypa
-
malen vitpeppar1 nypa
-
färsk persilja (volitelně) endast blad, till garnering1 kvist
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
37 g
Kalorie
2144 kJ /
513 kcal
Tuk
28 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
18 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Fantastiska smaker
14 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Laxburgare med parmesanzucchini
Žádné hodnocení
Torsk i tomatsås
1hod.
Fisktacos med coleslaw
25min.
Asiatisk ångad laxsida
Žádné hodnocení
Curry laksa
Žádné hodnocení
Fisktacos med japansk majonnäs
Žádné hodnocení
Poké bowl med tonfisk
1hod.
Krämig svamprisotto med räkor
1hod.
Thaisallad med jordnötsdressing
30min.
Räkor i chili och vitlök
Žádné hodnocení
Avokado med ägg och laxtartar
Žádné hodnocení
Sous-vide lax
Žádné hodnocení