Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- de mantequilla a temperatura ambiente, para engrasar
- 2 - 4 cdas de azúcar morena
- 700 g de ciruela, maduras pero firmes, sin hueso, con la parte inferior recortada y cortadas por la mitad en sentido vertical (ver consejo)
- 1 limón amarillo, ralladura de cáscara y zumo
- 80 g azúcar más 1 cucharada para las ciruelas
- ½ de esencia de vainilla, sólo semillas (ver consejo)
- 2 de huevo
- 100 g de leche entera
- 50 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 65 g de harina de trigo
- ¼ cdita sal
- 1 - 2 cda de azúcar glass, para quitar el polvo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1019 kJ / 244 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 132 mg
Alternativní recepty
Helado de ron con pasas
6h
Pannacotta tropical
1 Std.
Croquembouche con natilla de naranja y chocolate negro
10 Std.
Helado de chocolate y chile con jarabe de whisky TM6
14h 20min
Queen Charlotte
10 Min
Brulee de arroz y chabacano en cocción lenta TM6
5 Std. 35 Min
Jarabe de coco
15 Min
Carlota de mango y queso
7h
Licor de dulce de leche
1 Std. 5 Min
Bachour: Crème Brûlée con frutas tropicales
5h
Crepas Suzette
1 Std. 15 Min
Rompope
1 Std. 30 Min