Gelatina de mazapán

Gelatina de mazapán

4.1 224 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 2hod.
15 porciones

Suroviny

  • 100 g de agua
  • 28 g de grenetina en polvo
  • 500 g de leche entera
  • 360 g de leche evaporada
  • 300 g de leche condensada
  • 210 g de mazapán de cacahuate (aprox. 8 piezas de 28 g c/u)
Decoración
  • 110 g de mazapán de cacahuate desmoronado, para decorar (aprox. 4 piezas de 28 g c/u)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porción

Sodík 103 mg
Protein 6 g
Kalorie 645 kJ / 154 kcal
Tuk 7 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 19 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...