Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 120 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
- 55 g de mantequilla fría (en trozos)
- 1 pellizco de sal
- 35 g de agua
Relleno
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 120 g de mantequilla en trozos
- 1 vaina de vainilla (solo la raspadura)
- 3 huevos
- 15 g de café solo
- 150 g de nata (35% de grasa)
- 150 g de azúcar moreno
- ½ cucharadita de sal
- 500 g de nata montada
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2157 kJ / 516 kcal
- Protein
- 6.23 g
- Sacharidy
- 19.6 g
- Tuk
- 45.86 g
- Vláknina
- 2.82 g
Alternativní recepty
Bizcocho triple de chocolate
2 godz. 20 min
Pasteles de chocolate y vainilla
11h
Tarta Sacher
3h
Chiffon de chocolate y buttercream
2h 30min
Red velvet cake
5h
Cupcakes de pistachos
1h 40min
Pastel de chocolate y queso con pistachos
9 godz. 30 min
Tarta de chocolate con dos texturas
1h 40min
Frosting de chocolate y mantequilla
10min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Tarta de queso japonesa
1h
Nata de trufa
8u. 15min