Zařízení & příslušenství
舒肥雞胸佐紫蘇梅醬
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
2 人份
Suroviny
-
馬鈴薯 去皮、切塊150 克
-
去皮雞胸肉 (約兩片),每片剖半對開240 克
-
奶油 室溫軟化10 克
-
¼ 茶匙 乾燥百里香新鮮百里香2 枝
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
蒜頭 切片10 克
-
水750 克
紫蘇梅醬
-
日式醃梅100 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
31.5 g
Kalorie
1784 kJ /
427 kcal
Tuk
7.3 g
Vláknina
10.5 g
Sacharidy
63.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚美饌
90 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan