Zařízení & příslušenství
蔭鳳梨燒虱目魚
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭20 克
-
油20 克
-
蔥 切段60 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片10 克
-
薑 切片10 克
-
蔭鳳梨80 克
-
虱目魚 切段(寬約5公分,詳見要訣)300 克
-
醬油20 克
-
米酒15 克
-
烏醋10 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
糖1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
19.6 g
Kalorie
956 kJ /
226 kcal
Tuk
14.9 g
Vláknina
1.7 g
Sacharidy
5.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季好味道
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan