蔭鳳梨燒虱目魚

蔭鳳梨燒虱目魚

4.3 4 rating
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份

Suroviny

  • 蒜頭
    20 克
  • 20 克
  • 切段
    60 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    10 克
  • 切片
    10 克
  • 蔭鳳梨
    80 克
  • 虱目魚 切段(寬約5公分,詳見要訣)
    300 克
  • 醬油
    20 克
  • 米酒
    15 克
  • 烏醋
    10 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 19.6 g
Kalorie 956 kJ / 226 kcal
Tuk 14.9 g
Vláknina 1.7 g
Sacharidy 5.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...