Zařízení & příslušenství
椪醋和蘿蔔泥
Příprava 10min.
Celkový 48hod.
4 人份
Suroviny
椪醋
-
米醋30 克
-
味醂120 克
-
昆布15 克
-
柴魚片15 克
-
檸檬汁120 克
-
日式醬油100 克
蘿蔔泥
-
白蘿蔔 去皮,切塊370 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1380.8 mg
Protein
3.2 g
Kalorie
293.3 kJ /
70.1 kcal
Tuk
0.6 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
0.1 g
Sacharidy
5.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
火鍋TIY
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan