Zařízení & příslušenství
蒜味黃瓜希臘優格醬
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
小黃瓜 去籽,切塊350 克
-
鹽 不含最後調整口味用1 茶匙
-
蒜頭2 粒
-
新鮮蒔蘿5 枝
-
橄欖油20 克
-
350 克 原味優格, ,低脂希臘優格 低脂350 克
-
15 克 醋檸檬汁 (volitelně)15 克
-
黑胡椒粉½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
618.7 mg
Protein
8.4 g
Kalorie
546.3 kJ /
130.6 kcal
Tuk
5.1 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
0.7 g
Sacharidy
13.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
極智烹飪 TM7
200 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
通向世界的窗口
30 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
Mohlo by se vám také líbit...
番茄莎莎醬
10min.
日式關東煮
Žádné hodnocení
香草酸奶酪
Žádné hodnocení
蒜味黃瓜優格
Žádné hodnocení
鮮茄莎莎
5min.
鮮蝦芒果莎莎
Žádné hodnocení
煙燻鮭魚抹醬
25min.
酪梨沾醬
5min.
蘑菇醬
55min.
加泰隆尼亞式鱈魚抹醬
1hod. 40min.
椪醋和蘿蔔泥
Žádné hodnocení
腐乳醬
Žádné hodnocení